Er zit meer wijsheid in je lichaam dan in je diepste filosofie.

dandelion-v

Voor wie

Het is helend en deugddoend om jezelf even te laten wegvoeren van de drukte en de verwachtingen van de wereld rondom jou. Door mijn massages wil ik je opnieuw dichter brengen bij jezelf en je bewuster maken van je eigen innerlijke kracht.

Toekomstige mama's

Wanneer je baby groeit in je buik gebeurt er veel met je lichaam en je geest. Terwijl je lichaam druk bezig is met de ontwikkeling van je baby, bereidt je geest zich voor op de komst van een kindje. Dit vraagt veel energie van jou. Een ontspannende massage kan verlichtend werken in deze intense periode van je leven

Kinderen en jongeren

Onze kinderen groeien op in een wereld waar alles binnen handbereik ligt. Een wereld met oneindig veel mogelijkheden en informatie. Sommige kinderen raken overspoeld door de vele externe prikkels en verliezen het contact met hun lichaam en hun hart. Dit kan zich zowel lichamelijk als emotioneel op verschillende manieren uiten in bijvoorbeeld overactiviteit, slaaploosheid, nagelbijten, woede uitbarstingen, apathie, … Tijdens de massage wordt er een veilige omhullende basis gecreëerd. De weinig prikkels worden positief ervaren en stimuleren het lichaamsbewustzijn. Hun hoofd kan even rusten en ze komen terug tot de kern van zichzelf. Daardoor kan er ruimte ontstaan voor rust en positieve energie.

Volwassenen

Aandacht schenken aan jezelf is geen overbodige luxe. Je bent voortdurend op zoek naar een evenwicht tussen je verschillende rollen. Al wat je onderneemt, wil je graag goed doen. Zorg dragen voor jezelf is hierbij belangrijk, want hoe jij je voelt, heeft invloed op alles en iedereen rondom jou. Massage voert je even weg van de drukke en vaak veeleisende realiteit. Via de kracht van aanraking tracht ik je opnieuw bewust te laten worden van wat je gelukkig maakt.

VANUIT MIJN ALLERGROOTSTE RESPECT

Een massage gebeurt met volle aandacht voor jou als persoon.

Ik behandel je vanuit mijn allergrootste respect, rekening houdend met jouw grenzen. Door huidcontact creëer ik een diepe ontspanning, daardoor daalt het stresshormoon cortisol. Door spieren te masseren kunnen onbewuste emotionele blokkades vrijkomen. Het ‘gelukshormoon’ oxitocyne dat vrijkomt bij fysieke aanraking draagt bij tot het toenemende welbevinden. Zonder woorden maar door aangeraakt te worden met aandacht, kom je terug dichter bij de essentie, bij je eigen kern. Een massage gebeurt veelal in stilte, zo krijgt ook je geest de kans om tot rust te komen. Na afloop van een massage staat empowerment centraal. Een rustige geest in een rustig lichaam activeert opnieuw je eigen krachten.

Respect

Gelukshormoon

De essentie

Empowerment