Elke massage is uniek en intuïtief.

Tijdens de massage gaat alle aandacht naar jou als persoon. Respect staat hierbij centraal. Elke massage is uniek en intuïtief. Ik luister naar de verwachtingen of klachten en tijdens het masseren voel ik zelf waar de spanning zich heeft vastgezet. Afhankelijk daarvan wissel ik af tussen zacht ontspannende en meer intens diepgaande technieken.

 

Tijdens de massage gebruik ik zuivere biologische amandelolie waar naar eigen keuze een etherisch aroma kan aan toegevoegd worden. Je kan ook kiezen voor biologische cacao skinfood. Dit is een zelfgemaakte voedende verwennerij voor je huid. Op koude dagen kan je genieten van een verwarmde massagetafel zodat je spieren nog makkelijker kunnen ontspannen. Na een massage is het belangrijk om voldoende te drinken zodat de vrijgekomen afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Daar zorgt een kopje thee of glaasje water voor.

 

Je kan kiezen uit:

 • Zwangerschapsmassage

 • $€60/1u - €85/1,5u

 • Deze massage start in zijlig met ‘holistic pulsing’. Tijdens deze techniek word je ritmisch gewiegd. Dit is ontspannend en zorgt voor een intens gevoel van verbondenheid tussen jou en je baby. Daarna volgt een nek- en rugmassage met extra aandacht voor het bekken. De massage eindigt met een verlichtende been- en voetmassage. Geen diepwerkende handelingen, enkel zachte herstellende zorg in deze periode van dubbel-dragen en tijdens eerste 6 maanden na de bevalling. Probleemzones worden op jouw vraag extra verzorgd.

   

  Schenk jou en je baby een ontspannende verbondenheidsmassage toe.

   

  VOORDEEL
  250/375 euro voor een 5-beurtenkaarten = 10 euro korting per sessie!


 • Massage voor volwassenen

 • $€60/1u - €85/1,5u

 • Massage van 1 uur
  Tijdens deze massage werk ik gericht rond een thema of lichaamsdeel. Fysieke pijnpunten of emotionele spanningen die lichamelijk voelbaar zijn worden tijdens deze massage extra benaderd. Verschillende dieptetechnieken worden hiervoor gebruikt. Daarnaast wordt de beweging zoveel mogelijk doorgetrokken naar het volledige lichaam om wat losgemaakt wordt te kunnen integreren.

   

  VOORDEEL
  250 euro voor een 5-beurtenkaarten (1 jaar geldig) = 10 euro korting per sessie!

   

   

  Massage van 1,5 uur
  Een massage waarbij het lichaam in volle zorg aan bod komt. Hier stromen de bewegingen vloeiend in elkaar over. Het ritmisch golvend bewegen neemt je mee uit je hoofd in je lichaam. Je zakt als het ware diep in jezelf en in de omhulling van mijn handen.

   

  VOORDEEL
  375 euro voor een 5-beurtenkaarten (1 jaar geldig) = 10 euro korting per sessie!


 • Massage voor kinderen of jongeren

 • $€30/0,5u (kind) - €50/1u (jongere)

 • Kindermassage 0 tot 8 jaar

  Bij jonge kinderen is het vaak niet duidelijk waarom ze plots slecht slapen, meer aandacht vragen of net vaker in hun schelp kruipen.
  Tijdens traag vloeiende bewegingen, in een ruimte die geurt naar lavendel met rustgevende muziek en kaarslicht, worden de zintuigen weinig maar positief gestimuleerd. Dit kan voor je kind een verademing betekenen. Een hartjesverwarmend ontspannend moment.

   

  Jongerenmassage 9 tot 15 jaar

  Heb je het gevoel dat je kind, fysiek of mentaal, moeilijk rust vindt? Misschien is je kind wel heel gevoelig voor prikkels en wordt hij erdoor overspoeld.

  Een massage die begrenzend en omhullend is kan rust brengen bij rusteloze kinderen. Er worden weinig woorden gebruikt zo gaat de focus makkelijk naar de aanraking waardoor gedachten even kunnen stilvallen. Dit zorgt voor rust en evenwicht.

  Ook die jongeren die opladen van zachte omhullende aanraking zijn welkom.


 • Duomassage

 • $€120/1u - €170/1,5u dubbele massage

 • €60/€85 per persoon

  Tijdens deze massage word je synchroon gemasseerd met iemand die je dierbaar is. Dit kan je partner, een vriend(in), je kind … zijn. Hiervoor zijn we met twee massagetherapeuten aanwezig. Mijn collega Marleen Van Kelst (Yanima-Beerlegem) en ik stemmen ons af op jullie en op elkaar. We verbinden jullie zoveel mogelijk in gelijklopende bewegingen maar er is ook ruimte om in te gaan op de unieke eigenheid van elk.

   

  Locatie: Duomassages vinden plaatsen te Beerlegem, Zwalm. Mits een kilometervergoeding (0.35 cent/km) is een duomassage ook mogelijk aan huis.